Η Εταιρεία

Super Tire Service A.E.

 

Η εταιρεία SUPER TIRE SERVICE A.E. (S.T.S. A.E.) είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα την Πάτρα που ξεκίνησε το 2008 και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας ελαστικών και συναφών ειδών. Απαρτίζεται από άτομα με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα του ελαστικού και έχει σαν πρωταρχικό της στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και την διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή.

 

Διαθέτει από το 2010 υποκατάστημα στην Αθήνα και από το 2017 στην Θεσσαλονίκη, τρία κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και τρεις αποθήκες, μία στην Πάτρα, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται στον τομέα τόσο των επιβατικών ελαστικών όσο και στον τομέα των επαγγελματικών ελαστικών (ΦΟΡΤΗΓΑ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ – ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ).

Αποκλειστικοί συνεργάτες

Falken Tyres
Sumitomo Tires

Sumitomo

Με πάνω από 100 χρόνια τεχνικής και κατασκευαστικής εμπειρίας και υποστηριζόμενη από την παγκόσμια φήμη και τους πόρους του Ομίλου Sumitomo, η Sumitomo Tyres ισοδυναμεί με τις έννοιες της καινοτομίας & της ποιότητας.

Speedline Truck

Speedline Truck

Με πάνω από 20 εκατομμύρια ζάντες αλουμινίου να πωλούνται ετησίως και παγκοσμίως, η ιταλική εταιρεία Speedline Truck, τμήμα του κορυφαίου στον κόσμο ελβετικού κατασκευαστικού Όμιλος Ronal, παρέχει μόνον τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα.

Δίκτυο συνεργατών

 

Η S.T.S. A.E. διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στοχεύοντας πάντα στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα και με κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου των συνεργατών μας, δημιουργήσαμε, και από τον Οκτώβριο του 2014 βρίσκεται στη διάθεση του δικτύου, το νέο ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιοληψίας, το γνωστό ως B2B.

 

Όλοι οι επιθεωρητές πωλήσεων είναι εφοδιασμένοι με tablets και παρέχουν άμεση πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα μας. Η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση του δικτύου των συνεργατών μας καθώς και οι ίδιοι αποτελούν για όλους εμάς μία συνεχή πρόκληση.

 

preloader