Ελαστικά Falken

Τεράστια γκάμα ελαστικών

Falken Tyres - Επιβατικά αυτοκίνητα

Ελαστικά επιβατικών

Τα ελαστικά Falken είναι πάντα η ιδανική επιλογή. Ανεξάρτητα από το αν είστε σπορ, δυναμικός οδηγός ή τείνετε να οδηγείτε μικρά ή μεσαία οχήματα. Τα ελαστικά Falken για αυτοκίνητα αναπτύσσονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν εξαιρετική οδηγική άνεση. Οι εξαιρετικές τους ιδιότητες επιτρέπουν κορυφαία απόδοση, τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές επιφάνειες οδήγησης, τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

Δείτε τα προϊόντα >

Falken Tyres - Van και ελαφριά φορτηγά οχήματα

Ελαστικά Van

Τα ελαστικά για vans και για ελαφριά επαγγελματικά οχήματα της Falken χαρακτηρίζονται από αποδοτικότητα και εξοικονόμηση χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχουν στους οδηγούς-χρήστες τους την αξιοπιστία, που εκτιμούν εδώ και χρόνια.

Δείτε τα προϊόντα >

Falken Tyres - Φορτηγά οχήματα

Ελαστικά φορτηγού

Όσοι ταξιδεύουν καθημερινά γνωρίζουν την αξία ενός καλού ελαστικού. Είτε τα ελαστικά σας χρησιμοποιούνται για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, είτε στο εργοτάξιο, η χρήση του κατάλληλυ πέλματος εγγυάται την καλή πρόσφυση και την οδηγική σταθερότητα. Τα ελαστικά Falken είναι σχεδιασμένα μοναδικά για να ανταποκρίνονται σε κάθε περίπτωση στις απαιτήσεις του εκάστοτε σκοπού τους.

Δείτε τα προϊόντα >

preloader